maandag 22 september 2014

Bakfiets

Een tijdje geleden hebben we een bakfiets aangeschaft. Zo ongeveer enkele weken nadat Daphne was geboren. We wilden haar graag vervoeren met de fiets en zolang ze niet stevig rechtzitten gaat dat niet met een gewone fiets.
Dan hebben we eerst lang getwijfeld tussen een fietskar en een bakfiets... Het voordeel van de fietskar is dat je die kan toeplooien en mooi in je garage kan parkeren. Met de meeste bakfietsen heb je dat niet.
Maar toen zagen we deze bakfiets Gazelle staan in de winkel en die kun je ook toeplooien! Dan heb je in principe gewoon een lange fiets staan in de garage. Super- handig en juist wat we zochten.

Deze is het dus geworden en de maxi-cosi kan er netjes in staan.


Ideaal om kids te vervoeren ! Er kunnen 3 kinderen op het bankje zitten - er zitten 3 gordeltjes. Als zowel Adeline als Daphne erin zitten, en ze zijn moetjes, kan Adeline haar hoofdje op Daphne leggen en dan doet ze een dutje. 

Er kan tot 77kg vervoerd worden! Dus ook perfect voor boodschappen of ander vervoer ! Zo ook vorige zaterdag ermee naar de harmonie geweest en er was mee: klarinet, trombone, trompet, dwarsfluit en een hele resem partituren, sjakossen, truien en jassen. Nice! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten