dinsdag 28 oktober 2014

Billy de poes

Billy de poes is bij ons aangekomen!! Gisterenavond waren we haar verwachtende en Adeline was er helemaal klaar voor. Dekentje klaargelegd en speeltjes erbij - inclusief zeer levensechte muis brrr... gelukkig met een grappig squeeck geluidje (oef het is toch geen echte!) :)  

All set!
En daar was ze dan! Nog vrij verlegen natuurlijk, het beestje is nog nooit hoeven te verhuizen - dit is haar eerste keer in een ander huis. Koekoek!

We besluiten haar de eerste weken gewoon in huis te laten, zodat ze wat kan acclimatiseren. Haar eigen mandje heeft ze mee, dus dat is leuk voor haar en haar nieuwe dekentje vindt ze ook wel ok!
Hoewel ik dacht dat Adeline mega enthousiast ging zijn, valt dat best nog mee en is het eigenlijk mijn man die zijn (kinderlijke) enthousiasme maar moeilijk onder controle kan houden. Iedere 10 min eens gaan kijken of ze al in haar mandje ligt, gegeten heeft, op de kattebak is geweest, gedronken heeft ... Bijna had hij zelfs zijn eigen eten laten staan om naar het beestje te kijken. Ook 's morgens was zijn eerste werk (met zn pyjama nog aan) om te gaan kijken of Billy wel goed had geslapen. Maar goed, net zoals met de meeste dingen zal het 'nieuwe' er wel gauw af zijn en dan mama wel mogen opdraven om Billy te voederen & de kattebak verschonen... Tjah.. Zo erg vind ik het niet - daarvoor is dit beestje veel te lief !  En eens ze buiten kan, zal er zoveel werk zelfs niet meer aan zijn. 

Hopelijk voelt ze zich gauw thuis, dan kan ze ook de tuin gaan verkennen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten