maandag 20 oktober 2014

Verjaardagsfeestje

Dit weekend heb ik niet kunnen bloggen... het was echt een druk weekend! Maar goed als het de laatste mooie dagen van jaar zijn, heb je ook gewoon geen goed excuus om achter je pc te zitten en te bloggen! Zaterdag waren we uitgenodigd op het verjaardagsfeest van schoonbroer Michel in Brasserie des Etangs Mellaerts in Sint-Pieters-Woluwe. We hadden mega veel geluk want het was zalig mooi weer dus de zomerkleedjes konden nog eens uit de kast komen en de kinderen konden lekker spelen op het speelterreintje!  Het eten was ook super lekker! 

Even een selfie met Daphne
Caesars Salade met Scampi & Frietjes
Stoofpotje van halve kreeft
Zomers Daphnéetje met madeliefje
Verjaardagstaart met speciale kaarsjes! 
Na het eten zijn we nog een partijtje mini-golf gaan spelen, om de calorietjes er toch enigzins weer wat af te krijgen - in ploegen van 2 personen. Er was best wat competitie-drang aanwezig in de familie! De ploegen met Adeline en 'kleine Nicolas' (want er was ook een grote Nicolas, aka mijnen Nicolas) waren wel een beetje 'gedoemd' om te verliezen, maar eigenlijk hebben zij dat ook best wel goed gedaan! Maar vooral teams papa & mama Michel en zus & schoonbroer Michel waren er gewoon super goed in en waren dan ook goed voor een respectievelijk 2de en 1ste plaats.. Proficiat aan de verdiende winnaars :) 
Nicolas en ik stonden overigens op nummer 3 - vooral niet dankzij mij :p


Nadeel aan zo'n hectisch weekend is dat zondag het melkpoeder van Daphne op was en onze vriend-apotheker zondagavond een doos aan huis moest brengen ... En maandagochtend moesten we constateren dat het brood niet meer te eten was en Adeline dus een koek als ontbijt moest eten! 
O to the M to the G - that's bad parenting... Maar kom, veel 'lessons learned' natuurlijk! 
Brood kan niet eeuwig bewaren en ook al is het weekend nog zo druk... 
Haal de verse basis eetwaren voor een portie kindergeluk... (en eigen goed geweten!)

Kleedje dat Adeline draagt is van Anne Kurris - gekregen van een collega voor de geboorte van Daphne. Die zal het over enkele jaren hopelijk ook nog kunnen dragen :) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten