zaterdag 15 november 2014

De Sint-gekte

15 november... november is half voorbij en dus is het officieel tijd om de sint-gekte helemaal toe te laten in het huis ! Daar hoort natuurlijk vanalles bij, De speelgoed-boekjes verslinden en aanduiden wat we allemaal willen krijgen, nadien alles mooi uitknippen en op een blad plakken. 
Veel tekeningen kleuren voor de Sint, knutselen, liedjes zingen, dansen...Hij is vandaag ook officieel aangekomen in Antwerpen en jupplahei er waren ook dit jaar geen stoute kindjes :) De sint kwam ook naar het shopping centrum en gezien het zo'n regendag was, zijn we ook eens een kijkje gaan nemen! We liepen hem vrijwel meteen tegen het lijf toen we binnen kwamen. Groot feest voor Adeline natuurlijk!


En als opwarmertje leggen we alvast wat kleinigheidjes klaar voor mocht het zondag ook regenen :) Enkele sint boeken die ze eigenlijk al had (van zolder), wellicht zal ze dat wel door hebben.. stickers om nog meer te knutselen, een liedjesboek en een leuke meezing cd. Opwarmertjes om de komende weken door te komen en nu maar wachten op de speelgoed - zwarte pieten (die zitten nog in Spanje) . 
"Nog maar een paar keer slapen mama!" 

Kei schattig schoentje van Daphne :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten