zaterdag 8 november 2014

Ongeluksverjaardag

Vorige donderdag was Nicolas jarig, 30 lentes! 
We zijn de dag goed gestart met een donut - 30, een kroon, ballonnen, kaartjes, kaarsjes en tekeningen! Een super ontbijt voor papa.


Gelukkig maar dat we goed zijn gestart want vanaf dan is het bergaf gegaan op 6 november :(
Om 10u belden ze voor het eerst van de creche dat Daphne wat uitslag had... om 12u belden ze opnieuw dat het veel was verergerd en dat we ze toch best gingen ophalen.
Zo gezegd zo gedaan en we konden een afspraak boeken om 17u bij de kinderarts... dat was niet te vroeg want tegen dan zag ze er al zo uit:Niet zomaar uitslag dus, maar ook gezwollen en rood! :(
Volgens de dokter een allergische reactie op iets - bloed trekken om te zien waar het vandaan komt dus. En omdat ze bleef zwellen, mocht ze in de kliniek blijven en cortisone krijgen :( 
Echt niet plezant natuurlijk. 
Het infuus steken voor de cortisone ging niet vlot, ze vonden geen adertjes in haar gezwollen handjes/ armpjes, dus dan maar in het hoofdje ... zo zielig, het kleine popje - wenen dat ze gedaan heeft.


En voorlopig ziet het er nog niet naar uit dat ze vlug naar huis mag. Vrijdag nog een opstoot gehad van de allergie en zaterdag ook... en de resultaten van het bloedonderzoek zijn nog altijd niet binnen ! 
Dus we hebben nog geen idee waar het vandaan komt! Zeep? Appels? Gluten? Koemelk?

Ondertussen staat Nicolas zijn pakje hier op tafel "stof te vergaren" zoals we dat zeggen. Maar hij mag het pas openen als we allemaal weer samen thuis zijn. Dan pas zal het echt feest zijn.

Grote zus op bezoek

Spelen met knuffelmuisje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten