donderdag 20 november 2014

Speelgoed zoektocht

Al gauw komt de goedheilige man naar ons huisje met zijn speelgoed piet, en dus is de zoektocht naar leuk, vernieuwend, leerrijk en vooral degelijk speelgoed weer van start gegaan. Alle winkels doen speciale speelgoed acties, tv-reclame's lopen ervan over en ook in je 'reclame gazetjes' kun je er niet naast kijken... Maak dan maar eens een goede keuze. 
Spijtig dat degelijk materiaal ook redelijk wat geld kost. Althans als je het nieuw koopt! 

Je kunt natuurlijk niet verwachten dat het speelgoed dat je krijgt op de kermis (dat bij wijze van spreken al kapot springt als je de verpakking nog maar opent), van dezelfde kwaliteit is als oerdegelijke duplo's, lego's, playmobil of Vtech.
Onderstaand speelbord van FisherPrice kochten we een aantal jaar geleden op een rommelmarktje in Brugge voor 1 of 2€ ? Ik weet het niet meer goed, in ieder geval het was een echt koopje. En het heeft ons niet teleur gesteld! Adeline vond het super als baby en Daphne nu ook. Vooral als het in het parkje hangt en zij liggen en stampen ertegen met de voetjes... super! Alle soorten toffe geluidjes krijg je dan :)
Je kunt het ook op schoot nemen met de speeltjes spelen of gewoon op slaan met een duplo blokje... oneindige mogelijkheden. Het spiegeltje in het midden vinden ze ook fantastisch.. 'wauw, daar zit nog een ander kindje om mee te spelen!' Als je dan zelf mee kijkt in het spiegeltje, kijkt ze toch verbaasd achterom... 'hoe mama, jij zat toch achter mij, en nu zit je bij dat ander kindje??' 

Zie hieronder en speel mijn lievelingsspelletje, wie is wie?? Maar het is niet zo moeilijk deze keer.


Ook de aapjes die aan onze buggy hangen zijn altijd zeer gegeerd geweest door Adeline, die voetjes, armjes & staartjes zijn zo heerlijk om op te sabbelen! Daphne is het er absoluut mee eens! 

En opnieuw: wie is wie??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten