woensdag 25 maart 2015

Allerlei

Verschillende vertellingskes vandaag! Zo heb ik maandag de CD gekocht van het concert dat onze harmonie jaarlijks geeft. Ik kon dit jaar niet mee spelen met dat concert omdat we op dat ogenblik met het werk weg waren op business trip. Zeer jammer! Zeker omdat het thema 'America' was en amerikaanse muziek dat hoor ik wel graag! Toffe deuntjes in Yankee Doodle & Klezmer, jazz bij Glenn Miller & lekker bombastisch bij Tulsa & Stars & Stripes. Henry Mancini vind ik ook fantastisch, tenslotte is moonriver live performed geweest op onze trouwviering de 19de november, dus als ik dat nummer hoor is het kippenvel, elke keer.
Maar de rest van het arrangement vind ik helaas niet zo fantastisch... Mijn favoriet blijft Oregon, we hadden het vroeger al gespeeld in Wervik en nu dus in Wevelgem. 
 Gelukkig heb ik nu de cd en kan ik alles herbeluisteren in mijn auto. Van de veelbesproken valse noot in Klezmer Classics (hoewel ik die niet zo erg vind opvallen) tot de prachtige piccolo solo in Stars & Stripes. Ook de accordeon solo vind ik super! Jaja Fedra, toch wel! 




 We hebben een nieuwe app geïnstalleerd op onze iphone/ipad. Het heet Keepy en zou handig zijn om foto's video's en 'kunstwerkjes' van je kids te delen met familie en vrienden... Het zit bij ons nog in de test fase, want blijkbaar krijg je bij elke post een e-mail en ook als vrienden comments geven, komen er e-mails toe... niet zo tof en nog niet kunnen ontdekken hoe we dit afleggen! Ook de privacy baart ons nog zorgen, dus ik kan nog niet zeggen dat we overtuigd zijn van deze app!


En deze komen uit de Daphne's Diary van maart, altijd leuk om door te bladeren en leuke artikelen te lezen. Het versje vind ik ook tof , voor ons allen zeer toepasselijk.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten