dinsdag 24 maart 2015

Croissant party

Voor ons vrienden feestje vorig weekend had ik mijn croissant party van tupperware boven gehaald om wat worstenbroodjes te draaien. Mega easy met een rol bladerdeeg en enkele potjes kleine zwan worstjes.
Ik had nog wat bladerdeeg over en dus heb ik gisteren croque monsieur - croissantjes gemaakt, met hesp en kaas natuurlijk.  Ook heel gemakkelijk! Het vel bakpapier dat rond het bladerdeeg zit kun je op je bakplaat leggen, dus dat hoef je zelf niet aan te schaffen.
Ik heb deze tool van tupperware al enkele keren gebruikt en moet zeggen ik vind het toch een handig hebbeding! Leuk voor feestjes. Ik heb er ook het kookboekje bij voor inspiratie en ik moet bekennen, ik zou het best nog meer kunnen gebruiken voor wat meer variatie in mijn keuken. Ik merk dat ik nogal snel terug grijp naar recepten die ik ken en dat het soms wel wat eenzijdig zou worden om te eten bij ons. 
Alleen staat koken nu eenmaal helemaal niet in mijn lijstje van hobby's. Daarom eten wij warm op het werk 's middags en Adeline op school. Een boterhammeke smeren 's avonds, dat gaat gelukkig nog net!
Oei een bakplaat placeren op een plastic kinderbordje (ook al is het maar voor een minuutje) is geen goed idee! Ochja ... kan nog steeds gebruikt worden! :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten