zondag 1 maart 2015

Dagje Antwerpen

Gisteren zijn we een dagje naar Antwerpen geweest. Een familielid trouwde in het stadhuis en gaf daarna nog een receptie bij hun thuis. De rest van de namiddag hebben we dan rondgewandeld in Antwerpen. Gezellig met schoonzus & schoonbroer.

Eerst gingen we naar de Maurice Coffee Bar. Gesticht door Veronique Leysen en genoemd naar haar grootvader. Mijn schoonbroer sprak er al over op de receptie en zei dat we zeker eens naar de 'breibar' in Antwerpen moesten, en zo geschiedde. Ook al viel het in eerste opzicht een beetje tegen, we hadden toch meer een wow-gevoel verwacht en alleen vanvoor in het cafétje lagen wat bolletjes wol te koop (wel zeer mooie wol) en ook enkele gebreide en gehaakte mutsen en sjaals.
Maar Veronique stond er wel zelf achter de toog en het was er zeker niet onaangenaam vertoeven. We hadden op dat moment niet echt een koffie drang, dus zijn we niet gebleven

 Van op de site: "Maurice knitwear staat voor handgemaakte en kwaliteitsvolle fashion accessoires, gemaakt van 100% pure Peruviaanse wol, baby alpaca en katoen. De hippe modelletjes, unieke stukken, prachtige kleuren en uitzonderlijke wol zijn geïnspireerd op het straatbeeld van New York."


Véééél bakfietsen in Antwerpen! Het is natuurlijk makkelijker om je te verplaatsen in zo'n grootstad (jaja ik vind dat toch een grootstad), met de fiets, dan met een auto waar je toch echt nauwelijks parking voor vindt. Deze vond ik tof met het opschrift: no stitch, no story - ik zou het wel veranderen naar 'no stitch, no glory' 


Nog een hapje eten, nom nom vorkje!

In het pashokje: ja ik zie er nog goed uit hé mama ? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten