woensdag 18 maart 2015

Nog wat kaartjes

Gisteren nog wat kaartjes gemaakt! Ik heb in de action een nieuw boekje gekocht met wat 3D patronen, en daar heb ik wel wat inspiratie uit geput en ik had er zin in!
Ik heb nog andere boeken met 3D patronen maar heb ze ergens mislegd en ik ben ze al enkele weken kwijt! Toeme toch, zo groot is ons huis nochtans niet...  Er zit ook een leuk boekje bij met patroontjes dat ik voor kerst van mijn zus kreeg. Waar is dat nu toch naartoe... 

Maar bon, geïnspireerd dus en aan de slag gegaan!
Het verjaardagskaartje (linkse) is voor een vriendin van mij die 29 wordt eind maart. De 'Hiep Hiep Hoera' is een stempel die ik op de laatste crea beurs kocht en dat moest ik dringend eens testen! Ik vind het wel tof! zou ook leuk zijn vanvoor op de enveloppe! Het rechtse kaartje is voor een zeer goede vriendin die zwanger is, ondertussen al een week of 14 ver. Het lintje is uit papier geknipt, maar de knopen zijn wel echt! En de vogeltjes zijn 3D, ik vond het zeer geslaagd en heb het vanmorgen gepost!!
Dan nog een 3de kaartje gemaakt, een simpel kaartje zonder 3D, gewoon enkele plaatjes en stickers. Deze zal voor een andere vriendin zijn. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten