donderdag 19 maart 2015

Women of Impact

Vandaag was het Women of Impact dag bij ons op het werk, met enkele fantastische sessies voor en door vrouwen. Mannen zijn natuurlijk ook welkom bij deze sessies. Over het algemeen is dat via videoconferencing, zo moet niemand zich verplaatsen van locatie.
Ik was zelf bij de organisatie van dit event in onze locatie in Kortrijk en dat vind ik altijd wel plezant een beetje project/ event management. Zeker het deel waarbij goodie bags of andere geschenken mogen worden uitgedeeld!! Deze keer was het een leuke power bank. Daar duiken er hier bij ons de laatste tijd wel vaker van  op... Ondertussen hebben we er wel al enige verzameld! Altijd handig!

Er was een sessie bij waarbij Vanessa Vallely ons een presentatie gaf over haar carrière en de bijhorende obstakels die ze heeft overwonnen. Deze presentatie vond ik bijzonder interessant. Ze kon echt goed spreken voor een publiek en dat is niet iedereen gegeven. 50 minuten iemand volle aandacht kunnen behouden is nu eenaal niet evident. Ze sprak over het immense belang van netwerken. Gewoon naar mensen stappen en ermee praten dus. Connecties leggen. Gewoon uit je comfortzone stappen en stoppen met excuses maken. Gelijk heeft ze! Ik kan er iets van leren en ik was echt geïnspireerd. Het is nu ongeduldig wachten op haar PPT slides en ze heeft ook een boek geschreven 'Heels of Steel'. Het ziet er mega interessant uit, ik heb het alvast aangevinkt op mijn verlanglijstje bij bol.com!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten