dinsdag 28 april 2015

Geluk zit in kleine dingen

De meisjes hebben nu identieke outfits. Jaja volledig identiek! Niet alleen a sorti, maar gewoon allebei gans hetzelfde. Zowel t-shirt, broek, sandalen en  assecoires. En dat mochten ze van mij ook gewoon aandoen vandaag. Het was totaal geen speciale gelegenheid, hoewel Daphne wel trakteert in de creche voor haar verjaardag, dus das wel een beetje speciaal. Maar voor de rest is het gewoon een dinsdag vandaag. De meisjes zien mekaar ook niet want Adeline zit in school en Daphne zit in de creche.
En toch mochten ze dit vandaag aandoen van mij. Gewoon, omdat het kan! En ook omdat het mij gelukkig maakt, hen zo te zien :) 
Mijn principe om geen kleren meer achter te houden of te sparen is trouwens nog altijd van tel, voor je het weet passen ze er niet meer in. En aan mijn principes moet ik houden, hé, dus aandoen die handel! Deze outfit is uiteindelijk toch maar t-shirt, broekje, sandaalke, dus nu ook niet bepaald 'grande chique'. Gewoon dragen op dinsdag voor mama's instant happiness-gehalte dus :) 

Haarbandje & t-shirt

Broek, sandaalkes & onder hun giletje het flamingo t-shirtje

Who wants a kissie??
 De  outfit is trouwens van Gymboree :) duuuuh, mijn favoriete merk voor de kinderkleertjes! Deze keer was het trouwens mega vlug geleverd, thanks Gymboree!! De sandaaltjes zijn van h&m. Vlindersandaalkes in gebroken wit voor Adeline en wit laké voor Daphne. Love them !


Ook dit maakte me vandaag blij, toen Adeline 1 jaar was, hing er aan de deur van de crèche een ballon en de melding dat ze jarig was. In potlood getekend, super leuk. Na afloop van haar verjaardag, kregen we deze mee naar huis en ik heb het 'Adeline' deel toen op de deur van haar kamer geplakt.


Toen Daphne geboren was dacht ik: 'Even wachten tot ze een jaar is, en dan heb ik er ook 1 om op haar deur te plakken.' Alleen zijn ze bij het kinderdagverblijf van systeem veranderd en is het nu een standaard affiche waar de naam van de jarige makkelijk kan gewist worden en een andere naam kan ingevuld worden. Veel minder werk aan en veel efficiënter. Ik begrijp het absoluut. Alleen vond ik het doodzonde dat ik er geen ging hebben voor de kamerdeur van Daphne. We kennen echter de 'uitbaters' van de crèche en op een vrienden namiddag is het onderwerp eens ter sprake gekomen. Ze begreep mij 100% dat ik graag hetzelfde wou en ze ging er voor zorgen, zei ze. En kijk nu eens wat er deze ochtend aan de deur hing!! Ook met roze ballon en zelfs een fotootje erbij. Wel dat maakt een mens gelukkig, si!!


Met een ballon en een tekening ben ik tevreden, ja! :) ik heb niet veel nodig 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten