zondag 10 mei 2015

Moederdag

Vandaag wens ik een super fantastische moederdag toe aan iedereen, die er zich toe aangesproken voelt!! Daarmee bedoel ik gewone mama's, bonus mama's, oma's, bijna-mama's enzovoort, enzoverder :) mama-zijn is nu eenmaal relatief. Ik las laatst een artikel in de libelle over tweelingzussen die een kindje geadopteerd hadden en dit samen opvoedden. Niet bepaald traditioneel... maar het lukt henwel en ze schijnen zeer gelukkig met z'n 3 ! 

We hadden geluk want het was een fantastisch mooie, zonnige dag vandaag! Van mijn jongste schatje kreeg ik een zelfgemaakt tuutje en potje smarties bestempeld met vinger afdrukken, gemaakt in de crèche. 


Van mijn oudste (morgen alweer 4 jaar!!) een zelfgemaakte kaart met versje (opgevoerd met de bijpassende gebaren) voor een zon van een mama! Zalig, hoe zo'n "onozele" dingen een mens gelukkig maken. 

Voor de beide oma's had ik iets gezien op pinterest om met cupcake vormpjes bloemen te maken en dan foto's van de kleinkinderen erin te verwerken. Deze vond ik bijzonder goed gelukt want de kleuren van de vormpjes en de achtergrond pasten wel erg goed bijeen. Ook de foto van Adeline die ik toevallig gekozen had, daar heeft ze een parasol vast en het lijkt net of deze overgaat in de 'bloemblaadjes'. 
De oma's vonden het alvast een tof kleinigheidje en deze bloemetjes gaan zeker niet gauw verwelken! 


1 opmerking: