woensdag 24 juni 2015

Bedankings- en verlovingskaartje

Ik mocht weer een verlovingskaartje maken! Deze keer voor mijn broer, die zich vorig weekend heeft verloofd met zijn vriendin! Super nieuws is dat. Zo hebben we al heel wat trouwfeesten in het verschiet! Tof! Elke reden om te feesten is een goede!!

Op dit kaartje wilde ik graag hun initialen met platte steek naaien. Het is wel redelijk gelukt, maar de volgende keer gebruik ik toch wol en geen DMC garen hiervoor. Dan zal het misschien nog een meer gevulder effect geven. Op de binnenkant gebruikte ik een #like stempeltje van de Action. Dat vind ik wel zeer geslaagd :)


Verder kon ik nog aan de knutsel voor 2 bedankingskaartjes. Vandaag is het namelijk bij ons Kids Day op het werk, dan mogen de kindjes op bezoek komen en worden er spelletjes georganiseerd en veel pannenkoeken geserveerd in de cafetaria ! Prinses A zal weer mogen mee genieten vanmiddag! 
De 2 organisatrices van dit event worden ook in de bloemetjes gezet en ik stelde voor om een leuk kaartje te maken om erbij te steken. Belofte maakt schuld en gisteren maakte ik deze twee kaartjes. Het is voor 2 meisjes gelukkig maar, want ik vond ze toch wel zeer 'girly' uitgevallen, toen ze af waren...
Het blauwe vind ik het meest geslaagd, daar had ik nog plaats voor een strikje + bedeltje met bloemblaadjes. Vanwege de vele kleurtjes, koos ik voor een simpel bruin envelopje. Zo hangen ze nu aan de geschenkmandjes en is het niet te opzichtig. Dan kunnen ze thuis de kaartjes uithalen en die daar bewonderen, en nemen ze dus geen aandacht af van het geschenk dat toch in eerste opzicht het belangrijkste is. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten