donderdag 25 juni 2015

Dank u juf!

Zo, de laatste dagen van het schooljaar zijn officieel ingezet! 25 juni alweer!! Dat de tijd vliegt, hoef ik niemand uit te leggen. Volgende week start de 'grote vakantie' en mag Adelientje weer 6 weken naar de speelpleinwerking! Ze kan al niet wachten, ze gaat echt super graag naar de speel plein werking!

Aangezien ik vorig jaar niks bij had voor de juf, vond ik dat ik dat dit jaar wel moest rechtzetten! De juf die vorig jaar het peuterklasje deed, had dit jaar het andere 1ste kleuter dus Adeline zag ze wel nog vaak. Onder andere voor gezamenlijke activiteiten zoals het schoolreisje en het schoolfeestje. 
Ik besloot dus dat er een geschenkje moest zijn voor de juf van dit jaar, die van vorig jaar en ook de juf die sportles geeft. Drie geschenkjes dus! Omdat ik het flocken van vorige week zo leuk vond, wilde ik hier iets mee doen voor de juffen. In het kruidvat kwam ik deze leuke etui's tegen (0,69cent per stuk).
Hierop heb ik aan de ene kant hun naam geflockt en op de andere kant 'dank u juf' . Elk een verschillend kleur etui en flock folie. Het resultaat mag er wezen! Nu nog iets in de etui'tjes steken en ze mooi verpakken en klaar is kees! Adeline staat al te popelen om deze aan haar juffen te geven volgende week op 30 juni!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten