vrijdag 5 juni 2015

Healthy week & bike to work

De voorbije 2 weken waren het weer 'Healthy weeks' bij ons op het werk. Met georganiseerde loop sessies over de middag, een gratis gezond ontbijtje en ook een gezamenlijke 'bike-to-work' dag. Hierbij kwamen toch maar liefst 30 mensen met de fiets naar het werk, waarvan velen anders met de auto zouden gekomen zijn. Ik hoorde zelfs dat 1 collega om 5u 's morgens vertrokken was en er 3u over deed om er te geraken. Over motivatie gesproken!! 

Ik deed ook mee, al doe ik dit wel vaker, eens met de fiets naar het werk gaan. Het is voor mij tussen de 10 en 11 km, dus eigenlijk niet zo heel ver. Ik doe er telkens 35 min over. 
Ik vond nu dat er binnen onze organisatie ook een website is, waar elke afdeling van de firma de km's kan loggen die de werknemers doen met de fiets. Zalig vind ik dat. En onze Kortrijkse afdeling doet in de ranking echt helemaal niet slecht!! Enkele collega's zijn dan ook fanatiekelingen. Altijd leuk! :) Ondertussen heb ik mijn 'miles' ook al gelogd op de site, want een beetje competitie... daar doen we wel graag aan mee! Ook al win ik dan meestal niets; meedoen, is altijd al een beetje winnen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten