dinsdag 16 juni 2015

Kindermode en een verlovingskaartje

In deze zomerse dagen, is het de perfecte moment om weer de zomerse leuke tenuetjes boven te halen! Nu Adeline zelf haar kleertjes kan kiezen 's morgens, doet ze dat ook vol overgave! Ze ziet al goed wat bij elkaar past. Zo koos ze er dit onlangs uit, rood rokje met hartjes en een kersentruitje van gymboree. Trots als een gieter is ze dan als wij zeggen: 'heb je dat zelf gekozen?? zo mooooi!' En ja dat straalt ze dan ook af :) diva-gedrag!!! Dit rokje is trouwens handgemaakt door mijn zus! Met een leuk stofje van het stoffenspektakel en ik en Daphne hebben er zelfs 1 a sorti! Dat moeten we dus dringend eens allemaal samen dragen!


Uit de kersen collectie van gymboree van een tijdje terug. Adeline heeft ook het andere t-shirtje gehad, maar dat is nu versleten. De kousenbroek, kousjes en het rokje heeft ze nog! #gymboree

Onlangs heeft mijn schoonzus zich verloofd, en dat vroeg natuurlijk om een speciaal kaartje! Dit maakte ik voor haar. Het onderste boordje bloemetjes is op het eerste laagje karton geborduurd. Dat ging op de basis kaart en dan de rest er op, afgewerkt met 3D plaatje en tekst sticker. De volgende keer gebruik ik wel dunner draad, en een dunnere prikpen voor het borduren op karton. Maar het resultaat is toch nog ok geworden vind ik. 
Van harte proficiat aan het verloofde paar!! Aftellen naar een super trouwfeest !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten