woensdag 17 juni 2015

Prinses A

Er zat bij de Daphne's Diary van deze maand een leuke poster, waar op staat 'being yourself is the prettiest thing you can be'. Heel mooi vond ik dat en ook de omkadering was typisch 'Daphne'. Ideaal voor Adelientjes prinsessenkamer, dus die mocht aan de nieuwe kast! 
Mooi zichtbaar als ze in haar bedje ligt, maar niet als je gewoon in haar kamer staat, dus perfect! Daar hing aan haar oude kastje een sticker van Nijntje, maar die was ze wel ontgroeid ondertussen. Deze poster vind ik veel leuker. Die hangt er trouwens met washi tape, dus geen schade aan de kast en als ze hem wil vervangen is het zo gebeurd.
Voor de kast hebben we trouwens de 2 roze ladefrontjes voor de kleine kastjes al bijgehaald maar ze zijn nog niet verwisseld geraakt, hopelijk deze week! To be continued! Een kamertje waardig voor een prinses! Word altijd happy als ik er binnen ga! En ze ruimt nu ook veel meer zelf haar kleertjes op sinds ze haar nieuwe kastje heeft. Ze kan makkelijk bij de kapstokjes in de grote kist en hangt gewassen kleertjes nu zelf op. Ook als ze iets gedragen heeft, dat nog niet moet gewassen zijn, hangt ze mooi weer op. Zo zie ik dat ze mijn 'organisatie-microbe' toch wel ergens geërfd heeft !

Deze leuke t-shirt van Blue Seven kocht ik op Zalando. Adeline vindt het fantastisch want 'dat is MIJN letter, hé mama' . T-shirts en truitjes met de letter A erop kan ik niet laten liggen! Je vindt ze trouwens gemakkelijk. Ik heb al 2 andere stuks op zolder liggen die ik al meehad hier en daar maar nog véél te groot zijn. Kleertjes met de letter D op (van Daphne) heb ik echter nog nooit ergens gezien ... Hopelijk kom ik dat toch ook eens ergens tegen, anders zal ik er zelf moeten maken :) 

Ziehier, trots als een pauw... prinses A !Geen opmerkingen:

Een reactie posten