zondag 7 juni 2015

Verdere herinrichting!

Zolang we toch aan het herinrichten zijn, doen we er maar nog een (serieus) schepje bovenop, dachten we dit weekend. En we besloten om de kleerkast in Adeline's slaapkamer onder handen te nemen. Ongeveer een jaar geleden hebben we onze slaapkamer en de hare geschilderd en afgewerkt. Alleen het kastje in Adeline's kamer besloten we te houden omdat het wel nog even kon dienen. Nu was het wel echt te klein geworden en besloten we eens naar ikea te trekken voor iets anders!

Eenmaal buiten gekomen zag het er zo uit: 

En eenmaal in de auto, zag het er zo uit! Al een geluk dat Adeline zelf niet mee was, of ze kon niet meer mee naar huis!


De oude kast!

Opbouw van de nieuwe kast

En zo ziet de nieuwe kast er dus uit op zijn geheel! Uit de stuva collectie van Ikea. Alleen de blauwe lade frontjes daar zijn we nog niet aan uit of we ze houden. Het roze & blauw past uitstekend bij haar tapijt van lief, maar we hadden de bovenste lade ook roze moeten doen... Nog even over nadenken dus.
Bij zo'n kast collecties van Ikea is het wel super simpel om een ander frontje te halen en te monteren. Het kost ook ├ęcht niet veel geld.  Nog even over nadenken dus. Maar we zijn wel heel tevreden met het resultaat!


Veel meer kastruimte! En het onderste deel hebben we zo ingericht dat Adeline er zelf 's morgens haar outfit kan in samen stellen. Haar broekjes vanboven, zomer t-shirts & truitjes in het midden en onderaan kousen en schoenen. Een spiegeltje in het kastdeurtje en voila! Mevrouw de diva kan zelf haar styling doen! Spoiled much?? :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten