zondag 28 juni 2015

Weekendje Ardennen

Dit weekend besloten we met het goede weer om naar de Ardennen te gaan. Mijn ouders hebben er een appartementje en we kunnen dus makkelijk last-minute beslissen om er een weekendje naartoe te gaan.
We hadden er stralend mooi weer. We besloten de zaterdag een wandeling te doen die we goed kennen. Adeline heeft zeer veel van deze wandeling zelf gestapt! Zelfs de grote klim naar boven heeft ze zelf gedaan. We waren zeer trots! Ze had wel een dipje ongeveer halverwege, maar we waren erop voorbereid en hadden 2 'deuters' mee. Een deuter is een soort rugzak waar je kindje in kan en wij hebben er dus twee, want Daphne moet tijdens zo'n wandeling continu in de draagzak zitten. 
's avonds gaan we terrasjes doen en daar is een leuk speelpleintje bij voor de kindjes! 


De zondag doen we nog een wandeling, zelfde afstand als de zaterdag. Adeline vindt het vooral tof om de bordjes te zoeken en te zorgen dat wij in de juiste richting gaan. Als ze er 1 ziet, spurt ze ernaartoe en mega trots is ze dan, dat we nog altijd juist zijn en dat zij ons helpt :) Ze vindt ze toevallig altijd als eerste want mama en papa 'zien ze nooit staan hé' . 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten