zondag 12 juli 2015

Dagje Boudewijnpark

Gisteren was het een zalig warme dag en ik wou al een tijdje met de kindjes naar het Boudewijnpark gaan. Blijkbaar is het een echte aanrader met kleine kindjes. Ik zag op de site dat er nu ook een heuse aquasplash staat in het midden van het park (gethematiseerd plonsbad van 30cm diep) en dus met het warme weer besloten we erheen te trekken!
En het was wel degelijk écht een grote meevaller. Het werd 26 graden en we konden lekker het water in! De Splash emmer kiepert elke 2 minuten 1.200 l water uit, dus daar moesten papa en Adeline écht eens onder gaan staan!
We zijn ook gaan kijken naar de dolfijnen show, de zeehonden show en de zeeleeuwen show. De dolfijnen vonden we wel echt fantastisch, wat zijn het toch mooie en slimme dieren!! Zeer spijtig dat zij hier in het dolfinarium 'vast' zitten, maar de meeste van deze dieren zijn daar geboren dus weten van niks anders in hun leventje... Daphne heeft ook heel geïnteresseerd toegekeken. Net zoals op Adeline's schoolfeest, en op het concertje van het Zomerfeest, is ze geïntrigeerd door een leuke show. Bij de zeeleeuwen zat ze werkelijk 20 min stil te kijken naar de leuke show. 


Natuurlijk bezochten we ook de rest van het park. Hoewel het een stralende zaterdag middag was, was het er gelukkig niet al te druk. We hoefden nergens aan te schuiven, en konden op de meeste attracties 2 of 3 keer zitten, al naar believen. Eens met mama op de orka'tjes, eens met papa op de orka'tjes. De waterbootjes met mama én dan weer eens met papa. Op de draaimolen met Daphne'tje en lekker blijven zitten voor 3 toertjes. Za-lig! Er stond ook een springkasteel, botsautootjes, dolfijntjes, treintje, paardemolen... alles gericht op de kindjes tussen 3 en 10 jaar. We kunnen het alleen maar aanraden om er op een warme dag eens heen te trekken om ook zalig te genieten van de aquasplash! Allen daarheen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten