dinsdag 14 juli 2015

Zomer t-shirtjes

Vorige zondag heb ik ook weer wat geflockt voor de meisjes. Na mijn vorige zeer positieve ervaringen met de juffencadeautjes, het body'tje voor Daphne en het kraamcadeautje voor mijn nicht, heb ik de smaak flink te pakken! Nu de solden zijn aangebroken, kocht ik bij h&m wat basic t-shirtjes met niets erop voor Adeline en Daphne. Die komen in pakketjes van 2 t-shirts voor 3€ , dus 1,5€ per shirtje!

Ik wilde iets leuks voor in de zomer en toch ook gepersonaliseerd, dus hun namen moesten er op en dan nog een zonnetje. Het patroontje van het zonnetje staat op pinterest en noemt 'happy summer'. Een tip: je kunt op pinterest gewoon het woord 'flocken' intypen en je vindt al keiveel inspiratie!
Ik wilde dat de letters perfect recht zouden staan en ook alle straaltjes moesten mooi in een cirkeltje staan, dus ik besloot deze keer om het anders aan te pakken. Ik 'kalkeerde' het patroon van mijn blad over op de flockfolie (tegen het raam houden en overtekenen). Daarna sneed ik met een snijmesje de letters uit en idem met de zonnetjes. Zodoende plakte alles mooi aan de beschermfolie en moest ik niet op het t-shirt beginnen puzzelen met het risico dat sommige dingen 'scheef' zouden gestreken worden. Ik dacht eerst dat het nooit ging lukken omdat de oogjes en de straaltjes toch wel zo klein zijn. Maar kijk aan, ik was super content van het resultaat! Van heel dicht zie je dat het 'met de hand' gedaan is, maar er waren al vrienden die vroegen 'waar heb je dat laten maken'. Dus het ziet er wel degelijk 'écht' uit :) 

Zéér tevreden van de keuze van t-shirts, de keuze van flockfolie kleur en het eind resultaat! Adeline zit in de speelpleinwerking in het groepje van 'de zonnetjes' dus die heeft nu daarvoor ook de gepaste t-shirt!! Deze t-shirts zullen het de rest van de zomer nog prima doen, denk ik!! Het zullen alleen écht geen doorgevertjes worden aangezien ze zo persoonlijk zijn :) maar bon voor 1,5€  geeft dat niet hé. 
Ik dacht eigenlijk om er op de achterkant nog een telefoonnummer op te flocken en dan kan Adeline deze aandoen voor de dagreizen van het speelpleinwerking... Best wel handig indien ze zou verloren lopen! En voor ons reisje Barcelona in de nabije toekomst, kan het ook handig zijn! Ik denk dat ik dat écht zal doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten