donderdag 13 augustus 2015

Nieuwe WIP

 WIP ?? Jaja de officiële kruissteekterm voor een kruissteekproject waar je voor het moment actief op werkt is 'WIP' of ook wel 'work in progress' . Ik las wat engelstalige kruissteek blogs en allen spreken ze over hun huidige WIP's en UFO's. Waar UFO voor staat weet ik niet, maar dit zijn projectjes waar je aan begonnen bent, maar die in de kast of lade zijn blijven liggen ... voor later... someday... ooit .. of nooit?
De U zal wel voor unfinished staan denk ik. 

Maar goed, nieuw projectje dus ! Ik zag een super leuk patroon op Maike's hobbyblog. Het heet 'A good marriage', een patroon van Lizzie Kate. Gans het patroon is gebaseerd op een gedicht van Wilfred A. Peterson en ik vind de quotes zeer goed gekozen. 
We zitten wel met enkele geplande trouwfeesten dus dit kan gemakkelijk als cadeau dienen voor 1 hiervan! De eerstkomende is op 22 augustus, dus ik vraag me af of dat wel nog zal lukken... Om het af te werken zal geen probleem zijn, deze letters borduren onnoemlijk vlot en dat is zeer welkom na het moeilijke solsleutel-patroon dat ik in juli afwerkte. Het probleem zal zijn of ik het nog in een leuk kader krijg...
Het lijkt alsof de woorden in verschillende kleuren bruin en grijs zijn geborduurd, maar dat komt omdat het ombré garen is en deze dus een kleurverloop hebben. Hier had ik nog nooit mee gewerkt en het is wel tof! Verschillende kleuren borduren en niet moeten veranderen van garen !

Afgewerkt zal het er zo uitzien: 


Lizzie Kate heeft nog veel meer leuke patronen zag ik, toen ik deze kocht op etsy. Zoek maar eens op google of op pinterest. Prachtig! Van deze ontwerpster maak ik zeker nog dingen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten