dinsdag 25 augustus 2015

WEEKEND PICTURES (special edition)

4 dagen niet geblogd!! Wel met een goede reden, want we waren namelijk in Mallorca! De neef van Nicolas gaf er zijn trouwfeest en dat mochten we natuurlijk niet missen. Samen met mijn schoonfamilie gingen we ernaartoe en de kindjes hadden weer geluk dat ze meemochten. Nicolas zijn liefste tanteke was mee om te babysitten en ze heeft dat SUPER goed gedaan!! Via deze weg al een dikke merci! Kijk je mee naar de kiekjes?

Bij het strandje

Spelen in het zand

Mijn haartjes mooi geblazen voor het feest!

Jurkjes aan voor de kerk ceremonie

Mama en Daphne op het terrasje - zot doen

En een aperitiefke drinken natuurlijk!

Njammie!

Mijn mooiste kleedje aan voor de trouw receptie

Blaren van de nieuwe schoentjes :(

Onze accomodatie was boven een Chinees resto'tje

3 stoelen op het vliegtuig! Lekker "rottekotten"

Zoals je ziet was het er stralend mooi weer! Zelfs een beetje te warm... Voor kids vind ik eigenlijk 25 graden genoeg en dat hoeft niet meer te zijn. Daarom dat we graag in het voorjaar op reis gaan en niet in het hoogseizoen. Daphne'tje wist jammer genoeg echt wel van de warmte en kon niet zo goed slapen. 
Wat ook jammer was, is dat Adeline van haar nieuwe schoenen, grote blaren had gekregen en geen schoenen meer kon verdragen. Ze heeft dus 2 dagen met blote voeten rond gelopen! Vandaag ging het al beter gelukkig en deed ze alweer haar sandaaltjes aan.
Het avondfeest was wel schitterend. Lekker gegeten en veel gedanst. De sfeer en ambiance was echt optimaal, er was drank à volonté, goede DJ, midnight snacks, vrienden en familie... wat moet een mens meer hebben? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten