woensdag 4 november 2015

Herfstvakantie

Voor wie het nog niet zou weten, het is herfstvakantie! Dat wil zeggen, minder volk op de wegen, veel mensen in verlof en de kindjes hoeven niet naar school. Ook geen zwemles (oooh) en dansles (joepie) dus... aldus Adeline's reacties.
Ze mag enkele dagen naar de speelpleinwerking. Dat vindt ze wel leuk want na 2 maanden school, keek ze ernaar uit om weer wat te gaan spelen en dansen in de porseleinhallen. Maandag 2 november was ze er helemaal klaar voor... boterhammen gesmeerd, speelkleren aan en hup weg was ze met papa. Amper 10 min later kreeg ik telefoon 'of de locatie misschien veranderd was, want er was daar precies niemand?!' 
Euhmmm even op het inschrijfformulier kijken ... en oeps maandag 2 november was er geen speelpleinwerking... ai wat nu... gelukkig was oma thuis, gelukkig gelukkig! Dus met speelkleren en boterhammetjes naar oma dan maar :) Bij oma gaan spelen vond ze even leuk gelukkig dus geen ontgoocheling! Gisteren dan toch voor de eerste keer weer paraat! 
Wat een leuke foto is het met al die herfstblaadjes!! Adeline vindt het wel jammer dat het zo vlug al donker is 's avonds. "Maar mama, ik ben nog niet thuis en het is al donker?!" Jaja poppemie, we vinden het allemaal maar niks! "Maar moet ik dan al meteen naar bed?" Nee hoor meid, we houden ons aan je gewone bedjestijd... dat is al moeilijk genoeg!!


Nog wat kaartjes gemaakt ook. Een geboortekaartje, nieuw-huis kaartje voor de tantes en een verjaardagskaartje. Het verjaardagskaartje vond ik het beste gelukt! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten