zondag 6 december 2015

Sint & piet kwamen langs!

Gisteren is de Sint langs ons huisje gepasseerd!! Tis te zeggen, langs het huisje van oma & opa want daar hadden we alles gestockeerd. Dat is wel het veiligste eigenlijk kwestie van de pakjes niet per ongeluk te ontdekken en oma kan die dan ook in alle rust mooi klaar zetten.
De kinderen vinden dat prima en wij zeker ook. Zeker gezien ze dit jaar ook al pakjes kregen op het sintfeest op papa's werk. Dan hoeft hij zeker niet NOG eens bij ons te komen, want het was nu al meer dan voldoende. Wat bracht de Sint mee dit jaar??


Een topstuk is zeker en vast het pony kasteel van 'my little pony'. Toch wel een mooi poppenhuis met 3 verdiepen. Lekker ruim, ook barbie meubels kunnen er in en duplo-ventjes kunnen ook al eens op bezoek komen. Er zat 1 middelgrote pony bij en 3 kleine pony'tjes apart. Een bumba-tablet voor Daphne, een letter spel en een nijntje stoelendans spel. Eerlijk gezegd hebben we nog niet alles uitgetest! We moeten toch ook eerst alle instructies lezen en mama/papa hebben er nog geen tijd voor gehad. Gelukkig duurt het nog een jaar voor hij nog eens langs komt! Hier nog wat sfeerbeelden.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten