zondag 27 december 2015

Kerstmis & kerstoutfits!

 Kerstmis!! Ik beloofde jullie nog een update over hoe wij de dag doorbrachten. Hier is hij dan en de meisjes waren natuurlijk uitgedost in hun mooiste tenu's! Daphne had een kerstmis rood kleedje aan van de h&m dat ooit nog van Adeline geweest is. Ze straalde ermee en ik deed haar haren in 2 staartjes. 
Adeline had een nieuwe outfit aan. Een gouden rokje en erop een zwarte t-shirt, met gouden pailletjes er op uit de Bel&bo. Een witte trui erop met claudine kraagje ook uit pailletjes (la redoute). Natuurlijk Adeline kennende, ging die trui rap af en werd hij niet echt gezien. Niet erg want ik kocht deze outfit met de bedoeling om de rest van de winter nog door te dragen. Haar haar was in vlechtjes en ze kreeg nog een diadeem met grote strik. Christmas-proof! Het werd een leuk feest bij oma & opa. Oma had een hobbelpaardje uit de bibliotheek gehaald om te spelen. We kregen tickets voor onze city trip naar New York en een selfie stick! Adeline kreeg een K3 pakket met onder andere een regenboogkleedje en de nieuwe cd van K3. Daphne kreeg dan weer een bumba pakket met leuke knuffels en een stapeltoren. Op het einde van de avond kregen ze nog elk een nieuwe pyjama met knuffel plaid! Goed voor vele winteravonden gezellig in door te brengen!
Met de selfie stick!


Hmm nog een lekker kerst dessertje om de avond af te sluiten! We hadden best wel werk om al het papier op te ruimen en ons gerief te verzamelen. Een zeer toffe kerst en voor herhaling vatbaar :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten