vrijdag 4 maart 2016

Bijna schooltijd voor Daphne

Gisteren was best een belangrijke dag. Eerst en vooral omdat ik Daphne heb ingeschreven in de kleuterschool. Jaja, dat kleine spruitje mag 7 november van dit jaar, ook eindelijk naar de grote school. Daphne beseft het nog niet natuurlijk. Ze weet wel dat Adeline elke dag naar de klas gaat, maar ze kan er zich waarschijnlijk niet echt iets bij voorstellen.
Maar Adeline kijkt er wel al erg naar uit. 8 maanden is nu wel nog wat lang om af te tellen, maar ze weet dat het er aan komt! De magische tijd dat Daphne ook samen met haar naar school zal mogen en dat ze dan 's avonds op hetzelfde moment naar bed moeten. Vooral dat vindt ze erg belangrijk.
Nu moet ze altijd als eerste naar bed en Daphne mag meestal nog een uur tot anderhalf uur langer opblijven omdat zij 's middags nog slaapjes doet. Maar einde dit jaar dus niet meer, er zijn grote veranderingen op til! 

3 maanden

22 maanden
 Bekijk die kleine meid eens opgroeien, wat gaat het toch snel! Van een baby kunnen we amper nog praten, het is ├ęcht al een ferme peuter die een ongelofelijke woordenschat aan het samenstellen is. Zinnetjes van 5 woorden zijn geen uitzondering mee. 'Zusje naar de klas?' 'Mama ook jasje aandoen' zijn maar enkele voorbeelden. Nu nog onder de knie krijgen hoe je dat potje gebruikt... Het was een aantal keer 'per ongeluk' gelukt maar nu lijkt ze er niet meer op te willen.. Deze zomer zullen we actie ondernemen en dan zal ze er hopelijk mee weg zijn.

Wat ik gisteren ook nog deed was naar het Jump Forum in Brussel gaan. Dit is een gender equality event dat jaarlijks doorgaat in Brussel & Parijs. Er waren veel collega's aanwezig van mijn werk en we konden aan enkele leuke workshops deelnemen. Over hoe het vinden van je droomjob, tot body language en Personal Branding. Tussendoor veel tijd voor leuke foto's met collega's en netwerken met mensen uit andere firma's. Een goodie bag maakte de dag af !! Zeker voor herhaling vatbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten