maandag 4 april 2016

Speeltoren en een zonnig weekendje!

Het werd een mooi weekend! Het weer viel goed mee, we hadden super leuke activiteiten gepland, waaronder een trouwfeest!! Eén van de hoogtepunten van 2016 mag ik toch zeggen. Hierover morgen wat meer. En de zondag mochten wij nog naar een babyborrel en voor de rest konden de meisjes spelen met hun gloednieuwe speeltoren. Die staat sinds heel recent bij ons in de tuin te prijken.
Er was wel behoefte aan wat speelgerei in de tuin en we keken al een tijdje uit naar iets. Deze is het dan geworden. Het was een toonzaal modelletje dat we zelf mochten meenemen uit de gallerij. Die heeft Nicolas gaan halen en bij ons in de tuin terug in mekaar gestoken. Er zitten 2 schommels op, een leuke glijbaan, een huisje beneden en op het balkonnetje bovenaan zit een picknicktafel + stoeltje.Yep het was zondag écht t-shirt & shortjes weer!! Adeline vond dat mega plezant en haalde meteen haar zomer gerief boven. Laat de mooie dagen maar komen. Haar haartjes waren nog in vlechtjes van de zaterdag :)
Op de babyborrel. Kleedje van Gymboree's lente collectie.


Van de glijbaan!
Tante Fedra was jarig en dat verdiende een speciaal kaart! Dit maakte Adeline samen met tante Maya. Super tof en ze markeerde duidelijk haar naam erbij :) onmiskenbaar een échte 'Adeline Naesens- kaart'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten