dinsdag 5 april 2016

Wedding time!

Zaterdag 2 april was het eindelijk de dag waar we al lang naar uitkeken! Hét trouwfeest van mijn schoonzusje (zus van mijn man). De weergoden leken ons toe te lachen de dagen voor het feest, alle outfits lagen klaar of hingen klaar in de kast, schoenen opgeblonken en alles mooi gestreken. Kapper geboekt en accessoires uitgekozen. Er kon niks mislopen! En er is ook niks misgelopen :) 
Ook al liet het zonnetje zich dan niet helemaal zien zoals beloofd, alles is op rolletjes verlopen!
Even wat leuke fotootjes thuis... Roze & roze zijn we vandaag - wij willen zomer! 


De meisjes zagen het helemaal zitten! Met vlechtjes en strikjes in het haar. Wat een schatjes toch. De laké schoentjes met kousjes maakten het helemaal af! Cute en cuter! 
We konden niet voorspellen hoe ze het zouden doen in de kerk natuurlijk... Vooral van de kleine Daphne was het moeilijk te zeggen, hoe ze zou reageren als er zoveel volk aanwezig was. De bruid had wel een leuk popje voorzien waar ze helemaal weg van was en dat maakte alvast dat haar humeur er opperbest aan toe was! Richting kerk dan maar rond 14u30!


We konden het niet beter verwacht hebben van de meisjes! Adeline liep met haar bruidsjongetje hand in hand als voorbeeldige bruidskindjes. Wat de ceremoniemeester hun opdroeg, deden ze flink ! Mooi wachten op het einde van de gang op de bruid met haar papa. Maar eerst nog Daphne er achter... Spannend. Maar wat hadden we verwacht dan van dulle krulle? Haar bruidsjongetje was spijtig genoeg naar zijn ouders gegaan, maar Daphne ging er volop voor! Alleen gaat het ook prima! Met het poppetje in de hand, de gang door :) Schatje!

Intrede Daphne

Uittrede Adeline & haar gezel

Onze uittrede uit de kerk!
 Dan was het tijd voor de receptie! Een chipje was welverdiend! Lekker ravotten met de bruidsjongetjes en natuurlijk met de tantes en mémé & pépé die ook aanwezig waren op de receptie. Lekkere hapjes, drankjes & familie à volonté... das pas echt een feestje!Dan gingen de meisjes huiswaarts samen met mémé en pépé en konden wij wel wat opgeluchter adem halen... De rest van het avondfeest verliep ook super vlot met een mooie speech van Nicolas à zijn zus gericht. Al de voorbereidingen hebben zeker hun dienst bewezen, het werd een dag om nooit meer te vergeten! We zouden het zo opnieuw doen :) Nogmaals felicitaties aan de prachtige bruid en bruidegom! Geniet van jullie huwelijksreis!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten