zaterdag 7 mei 2016

Dagje Han-sur-Lesse

We besluiten om dit zonnige verlengde weekend geen 4 dagen thuis te blijven, maar om er ook evenop uit te trekken. We blijven wel in België en trekken richting de Ardennen. Een dagje naar het wildpark van Han-sur-Lesse. Dat staat al een tijdje op ons verlanglijstje maar we zijn er nog nooit geraakt. De grotten laten we vandaag maar voor wat het is, want daar zijn de kindjes toch nog net iets te klein voor. Misschien binnen een jaartje of 5 als ze er wat meer aan hebben. Eerst gaan we naar het vertrekpunt waar we onze ticketjes kopen en met het treintje naar de ingang van het park gebracht worden.
De bovenste foto typeert onze meisjes. Adeline geniet bedeesd en met een klein hartje. Daphne's oogjes blinken, haar geluk kan niet op en ze roept gans het ritje 'tjoeke tjoeke tuut tuut'! Vol overgave en totaal niet bang. Zo kennen we ze beiden wel. 
Bij de aankomst eens kijken op de kaart welke dieren we zullen tegen komen en waar de mooie uitkijk punten zijn die we niet mogen missen. Er is ook een magnifiek loopbruggen terrein waar je ook een prachtig uitzicht hebt over de vallei. 

Kaartje

Everzwijn

Poseren op de hangbrug (filterje op gezet)

Samen op het loopbruggetje

Bij de wolven! (rood 'aapje' hebben we niet gezien)

Daar staan de paardjes!

Geitje! 

Het paarden park
Het was een leuk dagje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten