woensdag 11 mei 2016

Jarig jetje

 Precies een jaartje geleden kon je op mijn blog lezen over Adeline's 4de verjaardag. Ongelofelijk dat het alweer een jaar geleden is! De verjaardagskroon die ze al elk jaar droeg sinds haar 1ste verjaardag, kon nu ook niet ontbreken. Kwestie van het rijtje af te maken, want er zitten bij zo'n kroon nu eenmaal 5 nummertjes! Volgend jaar zal ik een andere moeten voorzien... of een vilt-met-velcro nummertje bij maken? Dan kan het serietje verder gezet worden :) 


Gisteren avond mocht ze alvast de kaartjes openen. Dat mag wel een dagje op voorhand. Uiteindelijk is het op de vooravond van je verjaardag ook al een beetje feest. Ze telt nu al zo lang af en nog 1 nachtje slapen is écht wel niet veel hé. De traktaties waren gelukkig al een tijdje klaar (oef!) en die konden we gewoon bij haar boekentasje zetten gisterenavond. Check en check! Geen stress, that's the way we like it.

Verjaardagskaartjes openen! 
Vanmorgen was er geen twijfel, op je verjaardag moet je een kleedje dragen. Roze met ijsjes, het moet ook wat zomers zijn hé. Daphne had gelukkig een a sorti kleedje met sprinkles want voor haar is het ook een beetje feest. Niet voor niks heeft ze heel de ochtend 'in de gloria' gezongen. Kleuters/peuters zijn dol op verjaardagen, onvoorstelbaar is het. Ergens toch spijtig dat het naarmate we verouderen wij het helemaal zo bijzonder niet meer vinden... Dan maar dubbel genieten van de kindervreugde op hun grote dag. 

Nog even de presentjes inspecteren. Jaja 25 etui's voor 25 kindjes zitten klaar met hun eigen naam er op geborduurd en met lekkere snoepjes erin. Alles wat een kinderhartje wenst. Samen met zusje mochten we het deze morgen naar de klas gaan klaar zetten. Wat zou ik graag een vlieg zijn als ze deze mag uitdelen en als ze haar kroon mag opzetten en de kaarsjes uitblazen... !

De traktaties nog eens bekijken

Ready for take-off!

Samen met het zusje de cadeautjes gebracht naar de klas!
Proficiat met je vijfde verjaardag, grote meid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten