dinsdag 17 mei 2016

Laatste feestje van het verjaardagsseizoen 2016

Gisteren vierden we nog 1 keer de verjaardag van Adelientje, deze keer met oma, opa & tati. Ik had nog enkele pakjes liggen en ook haar nieuwe fiets had ze nog niet gekregen. Haar oude was te klein geworden en ze zou deze zomer toch echt moeten leren rijden met 2 wielen. Dus daarmee heeft ze nu een fiets gekregen met 16 inch wielen. Hopelijk komt ze er vlug mee weg, hoe ze met 2 wielen moet rijden... Voorlopig zie ik nog niet echt het einde van die training.. maar goed, het feestje dus!Samen met Tati eerst lekker gekookt, en daarna kadootjes open doen! Kleine zus wilde wel meehelpen. Ze begreep niet goed dat de pakjes deze keer enkel voor zus waren... Gelukkig is Adeline wel zo sympathiek dat ze haar zusje een handje liet toesteken. Dan naar buiten voor dé fiets!
Een paar ritjes op de oprit om hem eens te testen natuurlijk... en dan was het tijd voor de taart! 
Lang zal ze leven! Daphne leefde ook helemaal mee in het uitblazen van de kaarsjes, super grappig om te zien. Trots als een pauw


En dat was dan het laatste feestje van onze 2 kapoenen dit jaar! Oef! Ik denk dat het er wel 6 geweest zijn in totaal, op 2 weken tijd. Traktaties zijn uitgedeeld en taarten zijn opgegeten. Wij kunnen wel weer een jaartje weg! Nu nog mama's verjaardag (30!!) en dan is het aftellen naar de nieuwe spruit. Spannend!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten