maandag 9 mei 2016

WEEKEND PICTURES

 We brachten zoals eerder gezegd enkele dagen door in de Ardennen het voorbije verlengde weekend. We deden een uitstapje naar het wildpark van Han-sur-Lesse, en we hadden ook een leuke wandeling gepland met mémétje. 7km lijkt niet veel maar we hadden toch ergens de hoogte lijntjes mis ingeschat en met een buggy erbij is het niet zo evident om te klimmen en vooral om te dalen!! We hebben ons niet laten kennen en we kozen niet voor 'short-cuts'. We deden mooi gans de wandeling op het gemak. Wat een mooie uitzichten toch in de streek van Vresse-sur-Semois.

Belle-vue over stadje Membre

Daphne in de Deuter draagzak

Brugje in Vresse

Familie foto

Wandelen met het mémétje

De rest van het weekend brachten we dan thuis door. Met zo'n weer hadden we een instant vakantie gevoel in ons eigen tuintje. Onze speeltoren blijkt een grote meevaller, de kids zijn zot op hun 'huisje' boven in het torentje. Er staat een tafeltje met bankje waar ze lekker hun ijsje kunnen opsmikkelen. 
Dit weekend werden zowel poppen als beren en menig ander speelgoed verhuisd naar hun speelhuisje en het werd een echt poppenhuis. Met de water spuit werd ook veel 'verpleegstertje' gespeeld en het kleine Daphne'tje moest altijd het patiëntje spelen haha . 


 Groot plezier toen ik merkte dat Daphne in Adeline's oude sandaaltjes past van Gymboree. Die zijn al een beetje versleten maar kunnen nog een seizoentje mee. Wit past bij alles ! Adeline was wel aan nieuwe toe natuurlijk. Haar tenen staken letterlijk uit haar oude sandalen van vorig seizoen. Het geluk van de oudste te zijn dus! Spijtig voor Daphne maar voorlopig vindt ze alles nog best prima gelukkig. We deden ook nog wat potjestraining want met zo'n weer kan ze wel makkelijk zonder pamper een middagje rond lopen. 
Voorlopig... nog geen succes ...
Een barbeque'tje hoort er ook bij op zo'n weekend natuurlijk :)
Dit weertje mag het heel de zomer zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten