maandag 23 mei 2016

WEEKEND PICTURES

Dit weekend gingen we naar ikea! Het stond al een tijdje gepland. Een stukje kleerkast erbij voor in Adeline's kamer, want daar zullen uiteindelijk Daphne's kleren & spullen ook terecht moeten komen. En terwijl we daar waren kochten we ook planken en rails om rekken te maken in de garage. 
Dat was qua opmeten en installatie wel het meeste werk. Maar we zijn er nadien wel heel tevreden over. Je kunt toch veel meer stockeren als je in de hoogte kunt gaan. Alles sorteren in curver dozen en je vindt ook alles veel makkelijker terug. Er is best wel wat plaats vrij gekomen voor de fietsen. Nu dat Adeline een nieuwe fiets heeft gekregen en ik een nieuwe elektrische fiets kocht, was dat wel nodig!!Adeline vindt het nog steeds prima dat Daphne bij haar op de kamer zal komen voor een tijdje. Ze ziet er zelfs naar uit. Heel gewillig heeft ze geholpen haar kleren te verhuizen naar het ander gedeelte want de buis voor haar kleren hangt nu hoger. Haar kleedjes 5/6 jaar, zijn nu eenmaal al een stuk langer geworden. Een grote schuif heeft ze ook leeggemaakt voor zus haar spullen. 
Adeline slaapt nu in een 'twijfelaars-bed' oftwel 140cm breed. Best groot dus. Ik dacht initieel dat het wel zou gaan in haar kamer om er gewoon een eenpersoonsbed bij te zetten en dat ze zo met 2 in de kamer konden. Maar na dit weekend wat opgemeten te hebben en verschoven blijkt dat... toch wat moeilijk. Het zou misschien toch wel beter zijn om 2 eenpersoonsbedjes naast mekaar te zetten (met een nacht kastje er tussen). En het grote bed enkele jaren op zolder te zetten. Aan stapelbedden doen we niet mee, dat vind ik helemaal niet praktisch om op te maken en te verversen. Trouwens vind ik dat gewoon gevaarlijk. 
Nog eens over nadenken dus, deze nieuwe slaapsituatie...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten