vrijdag 22 juli 2016

Blog-pauze

Net zoals vorig jaar neem ik weer een periode blog-pauze. Tijd om te genieten van welverdiende rust en zalige gezinsmomentjes. De gedachten leeg maken en hopelijk een beetje inspiratie opdoen om weer een jaar verder te bloggen. Veel rusten en lezen staan ook op de agenda. 


We doen ook gretig verder met Daphne's potjes training en Adeline's fiets training. Dat waren hun doelstellingen voor deze zomer Maar het gaat met beiden absoluut de goede kant op! Adeline fietst al met gemak samen met mij naar de post en de bibliotheek. Ze kan dus al het echte verkeer in, maar we moeten nog wel bijsturen wanneer ze moet remmen en waar ze moet oppassen. 
En Daphne'tje kan het best proper houden als ze haar er op toelegt. Dat wil zeggen, als ze niet teveel afgeleid is door andere leuke dingen, zoals een filmpje op de iPad. Van het moment dat je ze een pamper aandoet, is de focus jammer genoeg weer weg en dan daarna kan ze weer accidentjes doen helaas. Misschien dus gewoon best geen pampertjes meer en haar ieder half uurtje vragen of ze nog niet naar de wc moet ... 
Alé wat zouden we anders doen hé in onzen congé :)

Broekje zelf aandoen, mama! 
Prettig verlof iedereen!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten