dinsdag 30 augustus 2016

Bijna weer school!

Augustus loopt langzaam op z'n einde en dat betekent dat het nieuwe schooljaar daar ook bijna weer is. Adeline ziet het al helemaal zitten en kon vandaag niet wachten om naar de welkomstavond te gaan. Toen ze van de speelpleinwerking kwam riep ze al luid 'We gaan naar school hé vanavond!!'
En ze wilde vooral al de klas eens tonen aan haar zusje, en de speelplaats, en de opvang, en de refter, en de wc, enz.... 
Super enthousiast richting school en ze mochten voor de gelegenheid ook wel een leuk kleedje aan. Eigenlijk had Daphne dit jurkje al aan want ze droeg het in de creche en Adeline haar speelkleren waren vuil, dus ze moest toch sowieso iets propers aan. Dan kan het net zo goed a sorti. 
Bovendien heb ik ondervonden dat het oranje goed opvalt tussen de andere kindjes en ik kon makkelijk spotten waar ze waren. Eigenlijk zouden ze toch altijd fluo oranje aanmoeten als je naar een speeltuin of pretpark gaat :) handig!
Jurkjes van gymboree, gekocht in de lente. Hetzelfde maar toch anders. Adeline's heeft een oranje strik op de rug en Daphne 2 witte strikken op de schouders. Mega schattig. Ze zullen het in september/oktober nog wel enkele keren mogen dragen voor school. 
Jaja Adeline we weten het... nog twéé keer slapen ;)Geen opmerkingen:

Een reactie posten