donderdag 1 september 2016

Start van het nieuwe seizoen!

Ja hoor het is 1 september en zijn we officieel 'het najaar' ingegaan. Of dat denk ik toch. In elk geval in mijn hoofd zijn de maanden sep - okt - nov & dec het najaar :) Juli & augustus zijn 'de zomer' en dan eigenlijk alles tussen januari en juli is het voorjaar. Misschien is het theoretisch niet helemaal juist maar voor mij geldt dat wel zo.
En dus zijn we met 1 september een nieuw seizoen begonnen hé. 

Niet het minst belangrijke daarvan is dat het nieuwe schooljaar begonnen is. Adeline was er zoooo op uit. Ze telde al af van vorige week en we hebben gisteren samen haar kleertjes klaar gelegd. Haasje-over t-shirt mocht de was in en zal dan eens in de kleerkast er waarschijnlijk niet meer uit komen tot de herfstvakantie. Nee op 1 september mogen we weer mooie jurkjes aan en mooie sandaaltjes. 
Vanmorgen (zoals we gedacht hadden) was ze al vanaf 6u aan het 'rottekotten'. Ze mag pas echt opstaan als haar wekker dat aangeeft en dat is 7uur maar goed, ze was natuurlijk wel wakker en ze hield haar bezig in haar kamer. Om 7uur stond ze dan ook aan ons bed, outfit aan, haar in staartje - speldje. 'Mama - papa , tijd om naar school te gaan'!
Waar is de tijd dat wij nog zo enthousiast waren over iets, amai die kindervreugde toch :)

En ze is dan ook goed en wel vertrokken naar het 3de kleuter!

Maar ook op de televisie beginnen deze week de zenders met het uitzenden van nieuwe programma's en nieuwe seizoenen. Za-lig! Gedaan met herafleveringen van de kampioenen en elke zaterdag een Harry Potter film (begrijp me niet verkeerd, we hebben ze natuurlijk bekeken met veel plezier). 
Maar toch is het plezant dat er nu weer nieuwe dingen te zien zijn.
Zo was er gisteren de eerste aflevering van 'Nieuwe buren' waarin getoond wordt hoe Karen Damen samen met James Cooke een maand leeft in een huisje met enkel een leefloon ... controversieel als je het mij vraagt, maar wel eens tof om te zien en het verschaft stof tot conversatie op het werk :)

Ook nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy sinds dinsdag (joepie!) en ongetwijfeld vanaf volgende week dan ook weer mijn andere geliefde series - juich en dubbel juich. Laat maar komen die handel. We zijn klaar voor het najaar! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten