maandag 12 september 2016

WEEKEND PICTURES

 Dit weekend gingen we voor een daguitstapje naar Bellewaerde! Er nog eens op uit met ons 4'tjes één van de laatste keren. Adeline kende het park natuurlijk wel nog goed, want we hadden er vroeger nog een abonnement op, maar dat hebben we dit seizoen niet gedaan. We besloten dus deze zomer 1 keer te gaan maar dan wel gans de dag. Het was er al bijna niet meer van gekomen. Gelukkig nog wel een leuke nazomer in september dus. En het was niet al te druk, dus we konden ons gelukkig prijzen!

Met 4 op de bootjes maar die kanonschoten uit het water kwamen toch overwacht... Adeline hield zich eerst nog sterk en wilde zusje troosten maar uiteindelijk, kropen ze toch allebei dicht bij papa waar het toch echt veilig was!


 Behalve de bootjes mocht ik nergens op natuurlijk, een hoogzwangere vrouw wordt zelfs op de onnozelste kinderattracties niet als veilig aanzien... Nicolas is met de kindjes dus overal mogen opgaan. Met Adeline kan dat al ns de splash of de kevertjes zijn, met Daphne dan eerder de rustige dingen zoals de treintjes. Wel wat saai voor mij maar goed, ik heb wel met Daphne een toertje alleen gedaan en diertjes bekeken. Dat vindt zij ook super tof! Daarvoor is Bellewaerde wel een leuk park. Ook de olifanten en de aapjes vond ze tof om te zien. Een leuke dag beleefd! We gaan er zeker nog terug, misschien weer een abonnement volgend seizoen. Maar dan... met vijf ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten