maandag 24 oktober 2016

Eens testen in de kleuterklas

Vandaag mocht onze Daphne al eens naar de kleuterklas om het klasje te gaan verkennen. Een uurtje samen met mama en papa. Natuurlijk kwamen we grote zus al tegen op de speelplaats. Die was super fier en blij dat ze ook een kleine zus had die nu in de klas mag starten.
Ze ging ze dan ook met trots gaan tonen aan haar eigen juffrouw. Voor de rest was het wel Daphne die de speelplaats verkende en Adeline die er achter liep ;) Zo zijn we dat wel gewend. Daphne is toch tot nu toe redelijk dominant en Adeline is soms een beetje te braaf.


Na de speeltijd moesten ze wel splitsen natuurlijk en elk naar hun eigen klasje. Daphne voelde zich meteen thuis. Ze ontdekte het poppenhoekje en ze is er bijna niet meer uit weggegaan. Ze kent al veel kindjes van de crèche dus dat is ook wel leuk meegenomen. Ze kent zelfs al sommige mama's en papa's, want ze zei zelf tegen mij op een bepaald moment 'kijk, dat is mama van Rémi'
Grappig is dat toch, hoe snel ze dat oppikken. 
Mama en papa kregen nog wat huis werk mee, papieren om in te vullen, foto's om mee te geven en dergelijke. Ook haar fluo hesje hebben we al mee gekregen. 
Ze is er klaar voor, nog 2 weekjes geduld en dan gaan beide zusjes al naar school!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten