maandag 17 oktober 2016

Nieuwe meisjes kamer, nieuwe organisatie!

Nu Thomasje er is in ons gezin, hebben we beslist dat de meisjes enkele jaren samen op de kamer mogen slapen. Tot we dan over een jaar of 5 een kamertje zullen bij bouwen. We vonden een tijdje terug dit stapelbed van Vipack in de Supra Bazar waar we besloten onze geboorte lijst te leggen. 
Het witte hout past perfect in hun kamer en het bovenste bed is helemaal omrand met hout.
De bedjes hangen met 2 poten aan elkaar, als de ene zich dus draait vanboven of beneden, dan beweegt het andere bedje niet mee. Het is ook behoorlijk stevig en langs onder zitten twee lades voor extra beddengoed.
Links zit nog een extra rekje waar voorlopig hun pyjama's en haarspeldjes zitten. Extra bergruimte is altijd handig!Daphne ging eigenlijk pas naar het grote bed verhuizen als ze naar school gaat na de herfstvakantie, maar toen het bed er stond, wilde ze meteen bij zusje slapen. Bijgevolg is ze al twee keer uit bed gerold, natuurlijk... We zullen nu kijken voor een kinder beveiliging aan het onderste bedje ook.

De meisjes delen nu officieel de kamer dus al Daphne's gerief ligt nu ook op de meisjes kamer. Dat vereiste wel wat organisatie ondanks dat er al een tijd geleden een stuk kleerkast bij is gekomen.
Ik besloot de lades en de grote kasten te markeren met hun naam + sticker. Om te vermijden dat ze elkaars kleren of schoenen per ongeluk zouden aandoen. Blijkt dit ook vooral voor papa een noodzaak... Vooral voor de ondergoed lade en de schoenen/kousen lade dan toch.

Nog enkele weken en die beginnersfoutjes zullen wel weggewerkt zijn. De babykamer wordt dan officieel Thomas zijn kamer. Ik heb nu ook eindelijk de kast in de babykamer vrij voor Thomas zijn kleertjes. Super tof om weer een kast vol babypakjes te hebben :) maatje 56... niks schattiger, toch? :) Geen opmerkingen:

Een reactie posten