zondag 27 november 2016

Al 2 maand mama van Thomas

De laatste 2 maanden zijn echt voorbij gevlogen. Ons ventje groeit als de kolen en draagt al maatje 62 in al zijn kleertjes, oftewel dus 3 maanden. Dit onderstaande pyjamaatje van fresk is 0-3 maand en hij zal er ook niet meer lang in kunnen. Spijtig, want ik vind hem goed staan met dat fel groene kleurtje. 


Thomas zijn dagritme blijft super, het is nog niet veranderd. Hij valt meestal rond 22-23u in slaap 's avonds, na zijn laatste voeding. Hij drinkt dan nog een fles meestal rond 3u en dan om 6u. Om dan nog verder te slapen tot 9√†10u 's morgens. 
's Morgens is hij ongeveer 3uur wakker en 's middags doet hij een goed middagdutje van zeker 3u. 's Avonds is hij ook nog enkele uren goed wakker, dan wassen we hem meestal en is het speeluurtje met de zusjes. Zalig! En het parkje staat ondertussen ook al beneden, kwestie van toch ook even veilig te zijn voor de te enthousiaste kleuterhandjes van Daphne. 

Volgende week donderdag gaan we de laatste maand van het jaar in! Say what?! 2016 loopt op zijn einde jaja.. Maar we hebben wel al goede vooruitzichten voor 2017, dus laat dat nieuwe jaar komen :)
Vrijdag 2 december komt de Sint alvast op Nicolas zijn werk en we mochten pakjes voorzien. 
Elk eentje dit jaar voor het gemak en ik voorzag een duidelijk etiket met een gestempelde naam er op. 
- Zo kan de Sint zeker niet missen en weet hij goed welk pakje voor wie is.
- Zo kan Adeline onder geen enkel beding mijn handschrift herkennen 
- En ook ... omdat stempelen gewoon leuk is !


Wat er in zit? Dat wordt lekker afwachten tot vrijdag !! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten