donderdag 10 november 2016

Een gewone woensdag

Nu Daphne naar school gaat, komt ze de woensdagmiddag natuurlijk naar huis. Adelientje gaat naar oma omdat zij naar zwemles moet 's middags. Gisteren was het spijtig genoeg wel een héél grijze en sombere dag. We konden dus niet naar buiten gaan wandelen of gaan spelen. Gans de middag zaten we lekker binnen. Gezellig wel maar aan de andere kant ook om de muren op te lopen. 
Als Daphne er is, moet er natuurlijk gekookt worden om te beginnen. Ik heb het bij fishsticks gehouden :) nice and easy. "Musti, musti!" roept ze altijd als ze het minnie-mouse bestek krijgt. 
Mama - "Nee , dat is niet Musti, dat is Minnie mouse." 
Daphne - "Ja, mama... Minnie mousti !" 
Mama - "Ok , goed genoeg." 


 Beetje spelen met haar speelgoed 's middags... Nee, je broer zijn hoofd is geen landingsbaan voor het vliegtuigje! 5 keer naar de wc gaan op enkele uren.. natuurlijk het hoort erbij. Gelukkig is er Dora voor een half uurtje (of uurtje) rust . Tante Freya kwam ook nog eens op bezoek , joepie veel tante-zoentjes en keppekes :) En Karel kwam ook langs met de bed beveiliging die mémé nog liggen had. 
Daphne was super trots en vooral blij dat ze nu niet meer uit bedje zal vallen :)
Daphne gaat nu rond 19u slapen als ze geen dutje gedaan heeft overdag en Adeline rond 19u30 - 20u naar gelang hoe moe ze is. 
En Daphne heeft als een roosje bijna 12u geslapen zonder uit bed te vallen! Juich!
Ook Thomas doet het steeds beter 's nachts. Hij sliep van 23u tot 3u onafgebroken, dus voor het eerst 4 uurtjes aan een stuk. Dan in 15 minuten gans zijn melkje binnen geslokt en weer voor 2,5u-3u in slaap gevallen. Ondertussen was het 6u en dan is het uiteindelijk al bijna ochtend. Zo gaat het goed :) Hij weegt dan ook al bijna 6kg ... en dat op 6 weken tijd. Happy :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten