vrijdag 4 november 2016

Herfstvakantie

De herfstvakantie is nog maar pas begonnen en het zit er alweer bijna op ! De meisjes mochten deze week naar de lokale speelpleinwerking haasje-over. Adeline kent het daar al goed, maar voor Daphne was het de eerste keer! Ze is vorige week (27 okt) 2,5 jaar geworden en mocht nu dus officieel mee met haar grote zus.
Ze zag het in elk geval helemaal zitten om mee te gaan naar het "peel plein" met haar zus. Maar de eerste dag kwam ze dan toch maar met een klein hartje toe. Gelukkig heeft Adeline goed voor tzuske gezorgd en er ook op toegekeken dat ze haar boterhammetjes mooi heeft opgegeten. 
's Avonds kregen we van Adeline dan ook gans het verslag. Een grote zus mee hebben, heeft toch wel zijn voordelen!


 Deze vakantie stond alles in teken van een luchthaven. Iedereen werd op het einde ook bekroond tot pilootje en ze kregen een diploma mee. Het is wel goed, dat ze nu beiden geschminkt thuis komen en Daphne hoeft nu niet meer jaloers te zijn ! Het is toch vele keren gebeurd deze zomer dat Adeline geschminkt was en dan MOET Daphne dat gewoon ook hebben.
Het weekje speelpleinwerking zit er alweer op. Voor mij was het alvast een héél stuk rustiger zonder Daphne en zij heeft er ook gewoon deugd van om te gaan. De zusjes gaan nu s' avonds samen slapen rond 19 - 19u30 en dat is al een goed ritme voor volgende week.
Want maandag mag Daphne starten op school! Een mijlpaal alweer voor ons kleine spookje. 
Alle hens aan dek alvast en een update volgt!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten