woensdag 28 december 2016

Al 3 maand mama van Thomas

De tijd vliegt voorbij en ik ben eigenlijk al een dag te laat met deze blogpost! Thomasje was gisteren 3 maandjes oud. De krampjes-periode zou dus officieel voorbij moeten zijn, hoewel hij daar niet echt veel last van heeft gehad. We gaven gisteren al voorzichtig enkele hapjes fruitpap.
Eens zien hoe de reactie zou zijn want je wil natuurlijk wel zelf de eerste papjes geven, niet echt een taakje dat je wil overlaten aan de crèche. Hij smikkelde het binnen maar was nog niet echt enthousiast. Voorlopig misschien nog wel even wachten dus.


 Het voordeel van fruitpap is dat er altijd wel iemand anders staat te springen om de overschot op te eten. Dus na Thomas zijn 3 hapjes was de rest al gauw verdwenen. Onze babycook werkt ook nog altijd ondanks dat hij serieus "wikkel-wakkel" is geworden. Hij is ooit eens op de grond gevallen en er is een stukje af vanonder. Hopelijk geeft dat later bij het stomen van patatjes geen problemen... Zou hij nog de baby-periode van Thomas overleven?? Fingers crossed :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten