maandag 5 december 2016

Dank u Sinterklaasje!

 De Sint is langsgekomen dit weekend jaja! Vrijdag alvast op het werk van papa met een schmink pop voor Adeline en een nieuwe poppenbuggy voor Daphne. Een schot in de roos ! Voor Thomas nog een puzzeltje, maar voorlopig speelt Daphne er nog wel even mee :)


 Ook bij oma is de Sint langsgekomen! De nagellakjes springen het eerst in het oog en Adeline is er helemaal weg van! Maar de karaoke microfoon is dit jaar wel echt het topstuk. Veel knopjes, toch nog even moeten kijken hoe dat allemaal het beste zal werken. De meisjes beginnen hoe dan ook meteen te zingen en te dansen :) Zo moet dat zijn hé. Thomas was ook aanwezig maar heeft toch meer geslapen dan wat anders. 
Ondertussen zijn de kerstkaartjes besteld en de eerste kerstversieringen beginnen hier in huis te verschijnen. Onze grote kerstboom zetten we dit jaar wellicht niet. Het staat hier al redelijk vol met de wieg, het parkje en het sitterke... We zullen wel andere kerstversiering zetten en een kleiner boompje voor de sfeer natuurlijk. De pakjes zullen ook wel niet ontbreken! 
Nog 20 dagen en het is alweer kerst...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten