maandag 6 februari 2017

WEEKEND PICTURES

Dit weekend stond er best veel gepland. Afspreken met vrienden vrijdag en zaterdag, een baby bezoekje, Adeline had een verjaardagsfeestje en zondag het grote concert van onze harmonie. 
Ik was het tegen vrijdagavond alweer rats vergeten dat Adeline naar een feestje moest, maar Adeline duidelijk niet! "Mama, morgen verjaart Thibaut!!!" 
Oei das juist ook... Een seconde paniek, maar dan realiseerde ik me dat het cadeautje al gekocht en ingepakt in de berging lag sinds vorig weekend... oef! Weg paniek, nog even een leuk kaartje maken op vrijdagavond en ze is klaar voor. 
De kleinste prinses mocht dan op zaterdagmiddag mee met papa naar het zwembad - wat exclusieve papa-time! Daphne heeft er met volle teugen van genoten in elk geval, dat straalde ervan af.

 

Thomasje begint zo stilaan wat meer kracht te krijgen in zijn nek - en rugspieren. We haalden het bumbo stoeltje af en hij mag er zo af en toe eens 5 minuutjes in zitten. Zaterdag even in de zetel en zondag even op tafel bij de zussen die aan het puzzelen waren. 
Dat vindt hij echt plezant! Leuker dan op zijn buikje liggen want dat doet hij niet graag.
We introduceren nu ook de groente papjes en de fruitpapjes bij hem. Voorlopig is hij nog geen fan, maar dit weekend ging het al ietsjes beter met 5à7 hapjes ipv 1à3 een week geleden.
Bingske en bongske (aka de meisjes) zijn er als de kippen bij om de restjes op te eten, ze zouden er om vechten ook!Samen spelen op zondag avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten