maandag 27 maart 2017

Thomas is 6 maanden!

27 maart zijn we vandaag en dus is de ons kleine bazeke vandaag  alweer 6 maanden oud.
Ik maakte een leuk kroontje voor zijn 'half jaartje' en Adeline begreep het maar niet.... "Is Thomas nu 1 jaar of 2 jaar?! Er staat toch een 1 en een 2 op hé mama, dus wat is het nu?" 
Nee breuken daarvoor is ze nog te jong, ik heb het proberen uit te leggen maar dat is niet gelukt.
Is dat iets dat ze in het tweede leerjaar leren? Het 3de? Laat haar maar eerst eens starten in het eerste leerjaar, dat zal ook al mooi zijn :)


 Het is zo'n vrolijk ventje geworden - heel leuk om te zien. Daphne was ook altijd zo vrolijk en ze lachte ook gemakkelijk! Hij zit ook goed in zijn veel en heeft zijn reserves :) 
Zaterdag gingen we naar de Palingbeek gaan wandelen en naar de speeltuin, daar konden we lekker in de zon zitten en genieten! Zondag naar een baby borrel en hij mocht een hemdje aandoen. Het is een body-hemdje, die vind ik het makkelijkste want zo schuiven ze niet naar boven. Kleine baby ventjes met een hemdje aan, toch zo schattig om te zien. 


 En dan veel spelen met de zusjes hé. Hij heeft altijd wel entertainment rond zich. We merken wel dat Daphne wat moeite heeft om de baby positie in het huis af te geven. Het speelgoed van Thomas zou ze wel eens durven afnemen met de opmerking 'ikke ook nog kleintje hé mama'. En als we zeggen "geef eens een speelgoedje aan Thomas", is het héééél moeilijk om te beslissen wat hij mag krijgen. Liefst houdt ze alles voor haarzelf. Ze zit geregeld in Thomas zijn parkje alles bijeen te graaien. Zowat alle knuffels uit het huis liggen ondertussen al in haar bed... Adeline heeft er wel geteld 2 in haar bed. Daphne heeft zeker en vast een dominant karakter! Adeline kan er moeilijk tegenop in haar eentje, hopelijk krijgt ze steun van haar broer en kan zo het evenwicht in huis weer hersteld worden ;)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten