dinsdag 18 april 2017

Het Paasdorp op paasmaandag

Ik won tickets voor het Paasdorp in Brussels Kart Expo. Dat konden we niet laten liggen natuurlijk en dus zijn we er gisteren naartoe geweest op de aller laatste dag van de paasvakantie. 
Het ging pas om 11u30 open maar dat had ik eventjes niet gezien eerlijk gezegd.. dus toen we daar parkeerden om 11u10, stonden er welgeteld 3 auto's op de parking. Hmmm we vonden het heel verdacht maar we gingen toch maar een kijkje nemen. Ja we waren inderdaad een kwartier te vroeg en moesten dus nog eventjes wachten. We stonden wel als 3de in de rij dus voor het naar binnen gaan en we konden als eersten op alle 'attracties'. 
Bovenstaand treintje was vlakbij de tafeltjes en dus waar we ook onze picknick hebben opgegeten. Wat resulteerde dat de meisjes zeker 10 ritjes hebben meegepikt :) Daphne zat het liefst van al overal aan het stuur. Ze zat 1 keer langs achter maar we konden duidelijk zien dat dat haar eigenlijk niet aanstond. Liefst vanvoor en aan het stuur jaja, dat typeert haar wel.
De kids werden gratis geschminkt en er was ook een circusvoorstelling om 14u. Daphne fan van alle diertjes natuurlijk en de voorstelling was wel zeer kindvriendelijk. Ze gingen rond met alle dieren en de kinderen mochten alles aaien. Duiven, konijntjes, een pony en zelfs slangen. 'Een ├ęchte slang, mama!' Dat durfde Adeline niet, de slang aaien. Maar Daphne wel natuurlijk. Tot slot kwam de paashaas nog langs en de kinderen mochten met hem op de foto, ze kregen nog een leuk souvenirtje met potloodjes, gum en slijper en zo zijn we denk ik toch rond 16u weer vertrokken. Het was een mooie afsluiter van de vakantie. Adeline zei dat het een top vakantie was en dat ze veel zou vertellen aan de juffrouw. Met het paasfeest en tripje Bellewaerde met de speelpleinwerking op kop. Ze begint nu aan haar laatste semester als kleutertje.... de tijd vliegt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten