dinsdag 11 juli 2017

Idee Kids kampje

Vorige week deden zowel Adeline als Daphne een IdeeKids kampje in Kortrijk. Zoals Adeline vorige zomer ook al eens deed. Het is toen super goed meegevallen en dus was mijn keuze snel gemaakt. 

Het kleinste groepje was eigenlijk voor 1ste & 2de kleuter en Daphne komt nu dus eigenlijk pas uit het peuterklasje. Maar ze is wel sociaal genoeg om er ook aan te kunnen deelnemen dacht ik. En inderdaad, ze heeft haar mannetje gestaan! Vrijdag bij de "show" zag ik dan, dat ze toch de kleinste van het groepje was. Maar ze danste daarom niet minder goed mee!

 

Net als vorig jaar deden de 4 groepen tegen elkaar een wedstrijdje om sterren te verzamelen. Groen was Daphne's groepje (kleuterdisco) en rood was Adeline's (techniekfabriek).

De ouders worden goed opgevangen 's morgens en 's avonds. Je moet je kindje aanmelden en uitmelden. De begeleiders zijn opgeleid en boven de 19. Je ziet wel dat ze weten waar ze mee bezig zijn. (soms bij de speelwerking van de gemeente is het wel anders).
Er is veel animatie tijdens de voor - en de na opvang.
Het enige nadeel is dat Adeline & Daphne daar wel geen kindjes kennen. En een weekje is kort om echt vriendjes te maken voor hun. Gisteren zijn ze naar de speelpleinwerking geweest en 's avonds kregen we al de opsomming te horen van welke vriendjes daar ook waren. Dat is natuurlijk wel plezanter voor hun. 
Toch ben ik blij dat ze ook dit jaar geweest zijn, want gans de zomer naar de speelpleinwerking is ook te veel voor hun. Dan is er geen variëteit genoeg eigenlijk (teveel dezelfde spelletjes). 

 Mijn blogje komt weeral een beetje na de feiten aan. Maar voor een ganse review, moet het kamp wel eerst voorbij zijn hé.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten